Kristie weet je te raken met haar schrijfstijl en karakters.
“Ik heb een e-reader en een kast vol leuke boeken over heerlijke mannen” - Alle bookstagrammers ooit
Wanneer Elin ontdekt dat de woning naast haar verkocht is en er alleen maar Hollandse hits uit de speakers van de bouwvakkers komen, maakt ze niet zon hele goede indruk bij de tweeling. En wie is nou Mike en wie is nou Mats?
Dit boek neemt je mee in rouw, verlies, angst en een stukje eenzaamheid. Ik heb dan ook een flink traantje gelaten bij het lezen van dit boek. Hoewel ik niet zo snel emotioneel raak bij boeken, heeft dit boek dat wel gedaan. Kristie schrijft op een liefdevolle wijze over rouw en verlies en elkaar hierin vinden. Zet je tissues maar klaar bij deze.
Daarnaast is de vriendschap tussen Benthe en Elin een die mij raakt. Je hoopt zo’n vriendin te zijn voor de mensen om je heen.
Elin heeft zichzelf na het overlijden van haar ouders geïsoleerd en wilt het liefst niemand meer dichtbij laten komen, mede hierdoor blijft ze ruzie maken met haar nieuwe, en knappe, buurman maar lukt het Mike om daar toch doorheen prikken en wat gebeurt er wanner Mike Elin het hardste nodig heeft? Wie heeft dat muurtje om het hart gebouwd?
Deze roman is zeker een slow burn, maar ik denk dat Kristie dit niet mooier had kunnen schrijven. Een boek dat mij zó raakt, is er een waar ik nog lang over zal praten.