Ik heb genoten van deze feelgood!
Kristie Raaijmakers - Op de voorgrond
I loved it. Met mijn doel om meer feelgood te lezen en een kleine dip kwam dit verhaal op het juiste moment
Dit is wel een beetje een grumpy vs sunshine maar dan waar de vrouw de grumpy is. Ik heb mij stiekem soms zitten ergeren aan haar gedrag. Maar ergens kon ik wel begrip tonen. Haar gedrag kwam niet voort uit arrogantie maar uit onzekerheid. En hoe Ethan hier mee om gaat is op een manier uit iedere vrouw haar dromen. Deze man is gewoon ZO lief
Cassie is auteur en haalt haar inspiratie uit een Instagram model. Dan loopt ze deze tegen het lijf én staat hij op de cover van haar nieuwe boek.
Ethan gaat mee op signeertour en dan komen ze in een sneeuwstorm terecht. Heerlijke romance omstandigheden natuurlijk.
Dit boek bevat humor, liefde en de schrijfstijl van Kristie is meeslepend en ontroerend.
Ik heb echt genoten van dit verhaal. Zeker nadat ik bij de boekpresentatie ben geweest en te horen heb gekregen hoe dit verhaal tot stand is gekomen. Dat maakt het lezen van een boek toch extra leuk.
Als piekeraar (hallo ADHD brein) komt Cassie dichtbij. Bijzonder ook is te zien hoe sporten Cassie helpt, maar mij ook al jaren helpt om om te gaan met mijn anders werkende brein maar ook de pijnen in mijn lijf die ik dankzij het sporten bijna niet meer heb.
Toen het sneeuwde besloot ik ook om nog even mooie foto’s van dit boek te maken. Zo kunnen we nog even wegzwijmelen bij de winterse omstandigheden.
Hoewel de andere boeken van Kristie al een tijdje in mijn kast staan te wachten heb ik nu gezien dat ik echt heel graag deze boeken op wil pakken. Ondertussen ben ik al begonnen in Muurtje om mijn hart!
Weer een leuke keuze met de boekenclub - foto’s van de bookclub journal zullen in mijn storys verschijnen
“Je mag accepteren dat ook jij fouten mag maken, baaldagen mag hebben en je mag de hele wereld af en toe een hele dikke middelvinger geven en gewoon doen waar jíj zin in hebt.”
“Je moet jezelf wat langer op die eerste plek houden, voordat je alweer een stapje opzij doet voor iemand anders.”