donker water
Deel 3 van de Erika Foster serie, dat ik graag oppakte na het lezen van de eerste twee delen. Dit komt mede doordat ik dol ben op politiethrillers en omdat de vorige delen zo bevielen.
Dit boek was ook weer een goede thriller waarin de uitkomst me verbaasde. Waar ik normaal gesproken op driekwart van een thriller wel de uitkomst weet was dat bij dit boek niet zo! Toch vond ik hem minder goed dan de eerste delen.
Je volgt in de verhaal Erika Foster, die na haar vorige moordonderzoek is overgeplaatst naar een ander district. Wanneer ze een zoektocht naar drugs doen in een meer stuiten ze op een lijkje.
Erika vraagt om toestemming om dit moordonderzoek te lijden en trommelt haar oude team om op haar te helpen.
Lukt het Erika om haar zaak op te lossen en wat maakt ze allemaal mee om deze zaak op te lossen. Je leest het in deze thriller!