Humoristisch, fantasierijk en spannend!

MargreetNap MargreetNap
23 mrt 2022

In dit tweede deel proberen Bethany en Peregrinus hun leven te beteren en willen ze graag goed doen. Komisch is dat beide niet echt weten hoe dat dan moet, en op de een of anderen manier lukt het ze dan ook steeds net niet. Maar hoe dan? Waarom lukt het net niet.. het beest?! Maar hoe? De titel verklapt het al een beetje, en als lezer zie je het al wel aankomen, maar toch blijft het lekker spannend!

Verder ontdek je in dit deel hoe de echt jonge Peregrinus ooit aan het beest kwam, blijkt er een heuse Divisie om Rekelsche Rabauwen inte Sluijten te bestaan die nog steeds op zoek is naar het beest, lijkt Claudette niet echt lekker in haar veren te zitten en wil ene Gloria iets te graag op het podium in de spotlight staan.. En die arme Bethany; als iedereen je maar als pestkop blijft zien, als het maar niet lukt om vrienden te maken.. niet leuk! Zal het haar wel lukken om goed te blijven doen?

"Het leek of iedereen tegen haar was. Ze was de dag begonnen met het idee dat ze op de goede weg was, en de eindigde de dag zonder huis, zonder hoop, zonder Peregrinus en met het vooruitzicht haar leven door te brengen op de plek waar ze het allerongelukkigst was geweest."

Het was echt weer genieten! Humoristisch, fantasierijk en lekker spannend. Het leest lekker en de vele leuke illustraties van Isabelle Follath maken dat je door het verhaal heen vliegt. Ook omdat je gewoon moet weten hoe het verhaal eindigt. Ik kon in iedergeval niet stoppen.. Op naar deel 3!

Meer recensies van MargreetNap