Licht erotische roman over een vrouw die zichzelf weer ontdekt
Als de zomer nog niet heet genoeg is, kan je die nog heter maken met het boek Alle golven in mij.
Eva is gehuwd met Alexander en heeft drie kinderen tussen 4 en 10. Ergens tussen het zorgen, werken en andere alle ballen in de lucht houden door, is de intimiteit tussen het koppel een stukje verdwenen maar Eva heeft er weer behoefte aan. Ze is niet meer tevreden met de veilige relatie met Alexander en hij lijkt zich daar wel in te settelen. Ze begint met Alexander dingen voor te stellen die ze graag eens wil uitproberen. Maar ze mist dat hij ook uit zichzelf spannende dingen voorstelt. Op een bepaald moment komt ze dan in contact met een andere man en met toestemming van Alexander begint het heen en weer flirten. Kunnen Alexander en Eva weer bij elkaar vinden wat ze nodig hebben als ze op een meer open manier naar relaties kijken? Eva ontdekt steeds meer kanten van zich zelf die ze nog niet kende.
Ik denk dat moeders van jonge kinderen ook wel deels herkenning zullen vinden in het boek. Tussen de hetere scenes door krijg je dus ook de huishoudelijke klusjes en de zorgende Eva te zien. Eva is moeder, partner maar ook vrouw en juist dat stukje is wat ze mist in haar leven. Ze wil zich weer vrouw voelen, ze wil de spanning voelen.
Het verhaal is enorm vlot geschreven en ik vloog door het boek. Het boek wisselt lich erotische scenes af met dagdagelijkse scenes en met het gevoelsleven van Eva. Het was niet over the top. Het is een verhaal van een gewone vrouw die zich begeerd wil voelen en dit momenteel mist in haar relatie door de alledaagse strubbelingen.
Dus neem er een glas wijn bij, zet zwoele muziek op, stuur de kinderen op logement naar oma en opa en verdrink in dit boek.