pageturner die onder je huid kruipt

Marieke Leest Marieke Leest
6 mrt 2022

Ongehoord begint als een rollercoaster. Het hele leven van Sandra Paresi komt voorbij. Met liefde maar ook met gebeurtenissen die heftig zijn. Altijd aan de zijde van Thomas, haar partner die haar onvoorwaardelijk steunt. Het gaat snel en je vraagt je af welke kant het opgaat maar hier en daar merk je wel al dat de auteur tussen de lijntjes al wat mee geeft. Hier begint psychologische spel stilletjes aan al binnen te komen.

Sandra lijkt het op haar werk voor elkaar te hebben en ondanks enkele moeilijke periodes in haar privéleven is ze gelukkig met hoe alles loopt. Als Evy op een dag in haar leven verschijnt lijkt ze er een vriendin bij te hebben. Dat er bepaalde dingen niet helemaal kloppen in deze vriendschap duwt Sandra van zich af, ondanks dat Thomas ook argwanend reageert.

Spannende roman staat er vermeld op de cover maar ik vind het in ieder geval sterk neigen naar een psychologische thriller. Deze thriller is een echte pageturner. Ongelooflijk vlot geschreven, de onderhuidse spanning is ontzettend voelbaar en als lezer wil je gewoon verder lezen.

Dit debuut heeft alles wat een psychologische thriller nodig heeft. Het boek kruipt echt onder je huid

Meer recensies van Marieke Leest