Gegarandeerd leesplezier verhogend

MetaenMarjolein 14 september 2025
Zeg je leesplezier dan zeggen wij: JOZUA DOUGLAS. Zijn verhalen zijn ontzettend grappig en vallen goed in de smaak bij onze kinderen. Kinderen die het leesplezier nog niet hebben gevonden, vinden dit vaak wel in zijn boeken. Dat komt vooral omdat de boeken van Jozua gewoon ontzettend grappig zijn.

De haardief is een boek waarin 14 korte verhalen staan. En ook deze verhalen zijn hilarisch en gaan over de meest uitlopende onderwerpen: een chatbot als vriend, een avonturenwinkeltje, een kist van meneer Botjes en natuurlijk het verhaal dat ook de titel van het boek draagt: de haardief. Wij vonden ze stuk voor stuk leuk om te lezen, maar zeker ook hartstikke geschikt om voor te lezen.

Een verhalenbundel is in een klas een must have als je samenwerkt met een duo collega. Marjolein en ik staan allebei 4 dagen voor de klas en dan is het best vervelend als jouw duo collega verder gaat in het leesboek dat jij aan het voorlezen bent. Een verhalenbundel is dè oplossing. Je duo collega kan dan, op de dag dat hij/zij voor de groep staat, een afgerond verhaal voorlezen. Deze bundel is daar bij uitstek geschikt voor.

Een dikke aanrader voor groep 5, 6, 7 en helemaal passend bij de Kinderboekenweek

Meer recensies van MetaenMarjolein