Een aantrekkelijke serie voor jongere lezers vanaf 8 jaar

MetaenMarjolein 27 juni 2024
‘Eenhoorn gooit raak’ is alweer het 9e deel van Evi en Eenhoorn, een graphic novel met veel grappige, korte verhaaltjes, waarbij ook de wat moeilijkere thema’s als pesten en buitensluiten aan bod komen. ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
De zelfminnende en ietwat arrogante Eenhoorn, Goudsbloem en Evi zijn besties. Dat het hebben van een Eenhoorn als BFF niet altijd makkelijk is, lezen we terug in dit negende deel van de serie. Of ze nu een potje gaan bowlen, of er nou gedoe is met gemene klasgenoten, of er nou huiswerk gemaakt moet worden … je kunt het zo gek niet bedenken maar Goudsbloem staat voor Evi klaar met tips, spreuken en veel lol. ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Evi en Eenhoorn is een graphic novel serie vol humor en zelfspot. Een aantrekkelijke serie voor jongere lezers vanaf 8 jaar. In tegenstelling tot wat er soms gedacht wordt over graphic novels, worden er in deze serie volop moeilijke woorden gebruikt. Achterin het boek vind je een woordenlijst waarin deze woorden worden uitgelegd.

Evi en Eenhoorn is een serie waarbij het leesplezier voorop staat, tevens is het een mooie opstap naar het lezen van de wat ‘moelijkere’ boeken.

Meer recensies van MetaenMarjolein