zomers tussendoortje

Miranda6452 19 augustus 2025
Mila moet verplicht vakantie opnemen van haar baas. Ze heeft het laatste half jaar geen enkel uur opgenomen en haar collega's vinden dat ze erg gestresst reageert naar hen toe. Ze besluit het eens heel anders te doen. In plaats van een all inclusive resort, gaat ze met het kampeerbusje van haar oom Richard op pad. Het plan is te gaan wildkamperen in Frankrijk. Dit loopt wat anders dan ze had gepland en na een nacht in het wild te hebben gekampeerd, besluit ze toch naar een camping te gaan. Zo komt ze op de camping van Oskar terecht.

Mila is een leuke, lieve meid met een beetje onzekerheid. Ze is helaas een beetje overwerkt. Eerst heeft ze niet veel zon in de verplichte vakantie maar dit verandert al snel als ze het busje van haar oom mag lenen. Ze is een makkelijk toegankelijk hoofdpersonage. Verder worden er met name 2 karakters verder uitgewerkt in het verhaal. Mila onzekerheid wordt steeds wat minder terwijl het verhaal vordert. Ze daagt zichzelf uit en doet toch dingen die ze normaal nooit had gedaan. Grote bewondering voor haar want ik had het bergbeklimmen nooit gedaan.

Roadtrip naar liefde is een fijne makkelijk leesbare feelgood. Ze setting en sfeer op de camping geven gelijk een lekker zomers vakantiegevoel. Cadiers schrijfstijl is vlot en erg prettig. Het verhaal is enigszins voorspelbaar, maar het is zo heerlijk vlot en prettig geschreven dat ik het verhaal binnen no time uit had. Het einde heeft een kleine verrassende twist. Genoten en zeker een aanrader om iets luchtigs te lezen tijdens de zomer

Meer recensies van Miranda6452