Interessant en leerzaam boek
De vormgeving van dit boek is prachtig gedaan. De felle kleuren roze en fuchsia gecombineerd met een grafische afbeelding van een vrouw spreken tot de verbeelding. Met dit boek wil Florence Bark het taboe rond soloseks voor vrouwen doorbreken. Ze begint met een introductie over zichzelf en de redenen waarom ze dit boek heeft geschreven, uitleg hoe je het boek kunt gebruiken en een stukje autonomieles. Handig is de flowchart die aan het begin van het boek is opgenomen. Door het beantwoorden van de vragen kom je uit bij het verhaal wat op dat moment bij je past. Het is wel even zoeken waar het verhaal dan staat want in de flowchart staat de pagina er helaas niet bij.
Het boek bestaat wisselend uit 25 spicy verhalen en 25 tips. De verhalen zijn zonder diepgang en met veel anonimiteit geschreven, zodat je zelf de rest met je eigen fantasie kunt aanvullen. Ik heb ondervonden dat ik dit geen prettige manier van lezen vind. De verhalen zijn kort, krachtig en zeer gevarieerd en divers, voor elke smaak zit er zeker iets tussen. Voor het begin van het verhaal staat aangegeven waar het over gaat. Dus je bepaald zelf van te voren of je iets wilt lezen of het bij je past of niet.
Het is een interessant boek, vooral de wijze waarop onderwerpen worden besproken, met respect voor elkaar en je lichaam is zeer belangrijk.