Advertentie

Infinitum is inmiddels alweer de veertiende thriller in de Rani Diaz serie van de Vlaamse Sterre Carron, en weer voelt het als thuiskomen. De hoofdpersonages zijn al helemaal verweven in je systeem dat het bijna voelt alsof ze familie zijn geworden. Persoonlijk ben ik dit nog helemaal niet zat, heerlijk dat herkenbare, en je wilt ook nog steeds weten hoe het gaat met Rani dus wat mij betreft mag Sterre nog even doorgaan.
Sterre Carron weet je weer helemaal in te pakken, haar herkenbare schrijfstijl zal voor de fans als thuiskomen voelen en het zal je dan ook geen enkele moeite kosten om je in te leven in het verhaal, het verhaal is anders dan de andere boeken van Carron. Het heeft iets huiselijks maar toch….. Sterre weet je weer helemaal mee te nemen, haar gebruikelijke sfeer, haar gruwelijke details blijven niet achterwege, gelukkig!! Infinitum is weer een echte Carron, ze laat je van het begin tot het einde genieten van een echte Rani Diaz. Natuurlijk kun je ook in dit deel starten maar ik weet zeker dat je het niet doet, eenmaal een boek van Carron dan ben je besmet en wil je alles, het is als een verslaving.
Rani Diaz is een Quilty Pleasure voor elke thrillerliefhebber
In dit deel zal je verrast worden, op het verkeerde been worden gezet, en je vertrouwen wordt zeker op de proef gesteld. Sterre heeft mij ditmaal meer dan ooit met haar plotwendingen verrast, dit deel heeft me ook ontroerd, de trekkende kracht zorgde ervoor dat het boek uit moest, stoppen was een no go. Carron heeft zich in dit deel meer toegelegd op de indrukwekkende verhaallijn, ze heeft Rani even latenbekomen van alle perikelen die ze in de eerdere delen mee heeft gemaakt. En dat is denk ik precies op het juiste moment, want je geniet in Infinitum meer van het onderzoek, de opbouw en de verhaallijn deze gaat onder je huid zitten, waardoor je niet zult kunnen stoppen met lezen.
Genoten van het eerste letter tot de laatste punt.
Weer heeft Sterre ervoor gezorgd dat ik heb genoten van dit deel, het zijn van die boeken waar je naar uit kijkt en helaas moet ik nu weer wachten op een volgend deel. Ik heb genoten van de eerste letter tot de laatste punt.
Moon Kager

Reacties op: Weer een topper van de thriller Queen uit Vlaanderen, wees gewaarschuwd stoppen met lezen is een NO GO”

166
Infinitum - Sterre Carron
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners