The Burn Out

Myfridayreads 06 juni 2025
Het verhaal gaat over Sasha die een burn out heeft. Ze gaat naar het resort waar ze vroeger als kind ook kwam om zichzelf terug te vinden daar ontmoet ze Finn een chagrijnige man. Maar door mysterieuze berichten op het strand moeten ze wel met elkaar praten.

Sophie Kinsella beschrijft duidelijk de tekens van een burn-out iets wat voor mij heel herkenbaar is. Het klopte gewoon hoe Sasha zich voelde en zichzelf weer terug probeerde te vinden. Heel knap van de schrijfster om dit zo goed neer te zetten.

In het verhaal komt ook weer een groot deel humor voor. De groente smoothies die Sasha krijgt ook al lust ze deze niet, het toch wel bijzondere personeel van het hotel. De chagrijnige Finn, die uiteindelijk toch charmanter lijkt dan verwacht. Waardoor er momenten zijn dat het verhaal luchtig houdt.

Toch ergens pakte het boek mij niet helemaal zoals haar andere boeken. Ik miste de vaart in het verhaal. Ondanks dat zat het verhaal goed in elkaar en bracht het een lach op mijn gezicht. Het is een hartverwarmend verhaal.

Meer recensies van Myfridayreads