pageturner!!!!

Natasja (Tazzy) J. Natasja (Tazzy) J.
7 mrt 2022

Ilona Poot- Killian Calkert: de opdracht van Odin
Killian lijkt een vrij normale jongen te zijn, totdat hij vreemd bezoek krijgt. Deze draagt hem op een bepaald wapen te vinden. Alleen op deze manier, kan hij Ragnarok voorkomen. Het einde van de wereld. Het einde van alles. Zijn ouders brengen hem naar een vreemde dokter, in het ziekenhuis. Deze dokter V. is een rare snuiter. Hij experimenteert op kinderen. Het opent een nieuwe wereld voor Killian. Hij komt erachter dat er wel degelijk andere werelden bestaan. Hij wil weten wat er aan de hand is, dus gaat met dokter V. in zee. Vanaf dat moment zal zijn leven nooit meer hetzelfde zijn.
Een heerlijk spannend avontuur, waar aardig wat Noorse mythologie in is verwerkt. Het is de wereld die je kent van Thor en Loki. De 9 werelden, zijn allemaal verschillend en Killian bezoekt er enkele. Het is magisch, geeft je een superheldengevoel. Maar ook zijn de krachten van goden, niet te onderschatten.
Killian is een nieuwsgierige jongen, hij wil weten hoe de vork in de steel zit. Een verhaal over familie en vriendschap, vertrouwen en het goede doen.
Het is deel 1 van een tweeluik. Dit deel eindigt wel vrij open, omdat je snakt naar meer. Je wilt weten hoe het afloopt. Ik hoop dat boek 2 er snel zal zijn.
De cover is echt beeldschoon, het is een scene uit het boek. De wereldopbouw is goed en de kameraadschap is prachtig. De schrijfstijl is behoorlijk beeldend. De hoofdstukken, zijn niet te lang, je pakt er zo nog een hoofdstukje bij. Ik vloog er doorheen. Het verhaal prikkelde mij echt om door te lezen. Ik kon bijna niet stoppen. Dit is voor mij dus een echte pageturner. Daarom geef ik het 5 verdiende sterren! *****.

Meer recensies van Natasja (Tazzy) J.