Genieten
Jen Minkman-Recht in het hart
Daryn woont in een dorp, met een strenge heerseres.Olwen is tovenares. De bevolking kan er niet mee tegen. Een groepje smeedt een plan. Daarvoor moet Daryn zelf naar het kasteel, om Olwen te vermoorden. Seren is smoorverliefd op hem en weet zich geen raad, als Daryn niet meer terug komt. Zal hij dood zijn? Ze moet weten wat er met hem is gebeurd. Maar durft ze dat de tovenares wel te vragen?
Een verhaal over liefde. Voor je liefde vechten. Niet loslaten. Alles voor elkaar over hebben. In een sprookjesachtig jasje gegoten.
Een figuur heeft mijn hart gestolen. Een kabouter, die in het kasteel woont. Deze kabouter zal me altijd bij blijven.
Een mysterieus verhaal, vol met oude magie.
Het is zeer toegankelijk geschreven. Korte hoofdstukken. De cover springt er uit. Genieten voor de fantasy liefhebber, die van romantiek houdt. Want dit koppel, is liefde. Daar kun je niet omheen. 4****
Een mysterieus verhaal, vol met oude magie.