Mooi verhaal

Natasja (Tazzy) J. 06 september 2025
Unver Alibey- De prins van elders

Esin studeert in Istanbul. Ze is net van haar ontrouwe vriendje af. Ze vraagt zich af of ze ooit nog verliefd zal worden. Totdat ze een vreemde man tegenkomt, waar ze als een blok voor valt. Er is alleen één probleem: hij is een van de leraren op de universiteit. Een relatie is dus uit den boze. Maar ze Jan er niets aan doen. Hij past precies bij haar. Het voelt zo goed. Emir doet zich voor als mens, maar in werkelijkheid is hij heel iets anders.

Een spannend verhaal over menselijkheid, engelen, demonen en echte vriendschap. Met een behoorlijk stukje romantiek en een hoog zwijmelgehalte. Toch blijft het verhaal echt spannend en mysterieus. Jij wilt ook weten of het goedkomt. Niet alleen voor hun tweetjes, maar de hele toekomst van de aarde staat op het spel. Ik hou op zijn tijd wel van een Romantasy. Zo noem ik dit genre.

Het leest vlot, je vliegt er doorheen. Het smaakt echt naar meer. Ik hoop dat er meer komt, maar voor nu is het echt een op zichzelf staand verhaal. Korte hoofdstukken, mooie vormgeving. 4****

Meer recensies van Natasja (Tazzy) J.