Aangrijpend

Natasja (Tazzy) J. Natasja (Tazzy) J.
19 mrt 2020

Kerry Irving - Max de wonderhond

Dit verhaal neemt je mee naar het leven van Kerry. Hij neemt je mee op reis door zijn leven en laat je kennis maken met de viervoeters in zijn leven. Het begint allemaal toen hij nog een een jongen was en een speciaal ras leerde kennen. Maar door een noodlottig ongeluk werd zijn leven op zijn kop gezet. Hij moest leren omgaan met constante pijn en zat heel erg diep in de put. Daarvoor had hij een goede baan en was gelukkig samen met zijn vriendin. Deze vrouw is trouwens ook een topper, ze bleef aan zijn zijde staan, wat er ook gebeurde. Eigenlijk is ze net zo trouw als een hond. Maar zelfs zij kon Kerry, zijn levenskracht niet terug geven.

Max wel! Max kwam in Kerry zijn leven, toen hij het op wou geven. Met deze hond begon de rest van leven, hij ging weer vooruit en dingen ondernemen. En hij werd wereldberoemd als het baasje van Max, de facebookhond, die overal ter wereld harten heeft gestolen. Samen kunnen ze alles aan, geven andere mensen weer hoop.

Het is een emotioneel verhaal, over een man, die geen makkelijk leven heeft gehad. Een onvoorwaardelijke vriendschap, die mensen zoveel hoop geeft is echt prachtig om over te lezen.

Max is niet zomaar een hond. Zeer aangrijpend verhaal, waarbii je echt wel wat traantjes weg moet pikken. Hun levenspad, raakt je, dat kan gewoon niet anders.

De persoonlijke foto's, zijn erg mooi en hierdoor wordt het verhaal echt. Want dat zou je bijna vegeten tijdens het lezen....dat deze hond en zijn baasje echt bestaan en zoveel betekenen, voor heel veel mensen.

Ik vond het een een prachtig mooi verhaal en hoop dat ze nog lang te volgen zijn op social media. Het boek krijgt van mij 4,5 sterren!

Meer recensies van Natasja (Tazzy) J.