op momenten echt enorm grappig!
Dit boek heeft het allemaal…Het is grappig en speelt tegelijker tijd in op je emoties.
Het ene moment zit je te schuddebuiken van het lachen. Het andere moment moet je even iets wegslikken.
Het gaat over Jack en Meredith, een absoluut niet eeneiige tweeling.
Meredith haar man heeft haar verlaten en ze wil hem terug. Jack heeft zo zijn eigen problemen en ook met zijn geestelijke gezondheid gaat het niet goed.
Meredith haar kinderen zijn ook met van alles en nog wat bezig. Luke is een verzamelaar van vreemde objecten. Sigarettenpeuken en, alles gaat zijn verzameling is, maar wel in een afsluitbaar zakje. Ook wil hij graag dode dieren preserveren. Dit soort voor een gigantisch grappig moment in de auto, als hij en zijn zus Jemima met hun vader op weg zijn naar Frankrijk. Ik had echt tissues nodig.
Jemima heeft een ook een vreemde hobby. Ze doet zich op het internet voor als iemand anders. En zoekt een online date. Ze doen alles voor haar. Ze is een gefrustreerde tiener.
Als het gezin er dan achter komt dat opa toch niet dood is en nog blijft te leven, willen ze toch weten wat er aan de hand is! Hun moeder is dementerend dus zij kan het hun niet vertellen. Maar waarom heeft ze dat niet gedaan, toen ze het nog kon?
Dit is echt een supergrappig verhaal, je gaat hier echt goed om lachen! Heerlijk die humor! Soms zijn er momenten dat je niet hoort te lachen, maar je kunt niet anders.
De cover is gewoon heel leuk, dat hondje, die kom je in het boek ook tegen. Zelfs de hond zorgt voor hilarische momenten. Ook de buurvrouw die nog in de tweede wereldoorlog leeft is leuk!
Heerlijke schrijfstijl! 4 sterren****