Goedddddd

Natasja (Tazzy) J. Natasja (Tazzy) J.
14 mrt 2021

Shirley Ann van Wingerden- Zwart bloed: Nazaten

Ik ben altijd blij als er weer een deel uitkomt, van deze serie. En ook van deze heb ik weer genoten.

De nachtmerrie gaat verder……. Lotte is verdwenen en niemand lijkt te weten waar ze is. Ze hebben Lotte echt nodig, om een aantal clubs te beveiligen met bezweringen. Want de poorten van de hel, zijn letterlijk open gegaan. Mensen komen op verschrikkelijke manieren om het leven. Enge spinachtige wezens, die honden en mensen verslinden en nog meer akelige, enge wezens. Het is niet veilig meer. Hier moet een einde aan gemaakt worden. Anne en de mensen van de IBFO, doen hun stinkende best, om het te stoppen. Maar kunnen ze dat wel? Dion krijgt steeds meer ruimte, om het land over te nemen.
Ondertussen komen er geheimen naar buiten. Stukje voor stukje, kom je er als lezer achter, dat Anne echt nog erger in de problemen zit, dan je al dacht.

Het is emotioneel, soms erg bloederig en een behoorlijk hard boek. Het is niet voor tere zieltjes. Ik vond het spannend van het begin tot het einde. De spanning was om te snijden en heb er echt ten volle van genoten. De manier van schrijven is echt goed, de auteur trekt je deze horror vorm van Nederland in. Het speelt zich af in Nederland en voelt daarom, nog dichterbij. Sommige plekken, herken je misschien. Ondanks dat er echt veel personages zijn, is het gewoon goed te volgen.

Je kunt het niet wegleggen. Dit was voor mij een echte pageturner. Het is zeer beeldend geschreven, dus het is allemaal heel erg visueel voor te stellen. Je kunt je helemaal in leven in de personages en wordt door het verhaal meegesleept. Wat is het spannend zeg!

Het einde is behoorlijk open, dus wanneer komt de volgende? Dit boek krijgt van mij 5*****

Meer recensies van Natasja (Tazzy) J.