Een heerlijke aansluiting op Beter dan fictie!
Toen ik Beter dan fictie uit had gelezen, was het eerste wat ik dacht: ik hoop dat er nog een boek komt voor Dylan en Odette. Gelukkig zijn mijn smeekbedes aangehoord, want dat boek kwam er!
Ik had zoveel plezier tijdens dit boek. Maar ook echt tot het niveau dat ik met een grote glimlach en soms voeten trappelend aan het lezen was. Het verhaal is zo ontzettend vlot, vermakelijk en mooi geschreven. Het leest echt net als een film. Je vliegt er doorheen, wilt meer en ziet alles gebeuren.
De dynamiek tussen Dylan en Odette is echt fantastisch beschreven. Er zit een goede laag spanning die je doet smachten naar meer. Toch is er ook genoeg genegenheid tussen de twee en vond ik hun liefde hartverwarmend.
Wat ik ook zo ontzettend fijn vond, waren natuurlijk de gastrollen van Max en Eva. Zij worden perfect in het verhaal verweven en als liefhebber van Beter dan fictie worden we natuurlijk enorm beloond. Ik heb genoten van al hun momenten en ik vond de vriendschap tussen Eva en Odette prachtig.
Naast dat het natuurlijk een feelgood novelle is, verweeft Versteeg ook realistische en pijnlijke onderwerpen in het verhaal. Sommigen had ik niet zien aankomen en dat verrassingselement is zeer goed gedaan. Het verhaal komt op deze manier dichterbij en je leeft echt met de personages mee. Erg prettig!
Ik heb je is dan ook een perfecte aansluiting op Beter dan fictie en alles wat ik wenste. Ik ga de personages missen en kan niet wachten om te zien wat Versteeg nog meer voor ons in petto heeft. Eén ding weet ik heel erg zeker en dat is dat ik enorm fan ben van alles wat Versteeg schrijft, want de boeken zijn zo enorm toegankelijk, zitten vol sarcastische humor en zijn perfect om even in weg te dromen.
Enorm bedankt voor dit recensie-exemplaar in ruil voor een eerlijke mening, uitgeverij Boekerij!