Luchtig en schattig!

Nienke 18 september 2025
Na Lessons in Faking was ik erg benieuwd naar boek 2: Lessons in Forgiving. In Lessons in Faking hebben we al even kennis gemaakt met Henry en Paula en nu wordt hun verhaal nog verder uitgediept.

Het is geen geheim dat ik fan ben van romance boeken. Even mijn verstand op nul zetten en ontspannen. Met Lessons in Forgiving kan dat perfect. Ik heb me dan ook weer vermaakt met dit boek en vond deze, denk ik, leuker dan Lessons in Faking.

Henry en Paula zijn erg leuke personages en ik had het idee dat ik met hen meer een band had dan met Athalia en Dylan. Vooral Paula vond ik echt ontzettend leuk. Haar hele doen en laten maakten dit boek echt extreem vermakelijk. Daarnaast is de liefde tussen Henry en Paula ook gewoon heel aandoenlijk om te lezen.

Het verhaal wisselt tussen heden en verleden, waardoor we goed een beeld krijgen van wat er nu precies is gebeurd tussen hen. Ik vond dit erg prettig om te lezen, gezien het in Lessons in Faking natuurlijk gissen is. Het is mooi om te zien hoe hun relatie is ontstaan en hoe ze allebei groeien. Henry komt nu ook beter uit de verf dan in boek 1 en daardoor kon ik me meer in hem inleven.

Lessons in Forgiving laat je genieten van second chance romance met leuke personages en een vlot verhaal. Het verhaal is geen hogere wiskunde en het is ook niet iets wat je nog nooit eerder hebt gelezen, maar toch is het enorm schattig en vermakelijk.

3,5 sterren.

Enorm bedankt voor dit recensie-exemplaar in ruil voor een eerlijke mening, uitgeverij De Fontein.

Meer recensies van Nienke