Advertentie

Blauw is een meeslepend verhaal wat met name gaat over Olivia. Een galerijhoudster uit Antwerpen welke leeft met een geheim, welke alleen Ella kent. Het geheim achtervolgt haar, waardoor zij kampt met steeds meer problemen.
Wanneer Olivia een poging doet om zichzelf van het leven te beroven, adviseert Ella haar om met een psycholoog te gaan praten.

Een boek wat gelijk begint met een sneltrein. Meegezogen in het verhaal wil je als lezer weten wat er verder gaat gebeuren. De schrijfsters hebben er voor gezorgd dat je steeds een beetje meer van de puzzel gaat begrijpen, maar laten ook nog veel verrassende wendingen terug komen in het boek. Dit maakt Blauw zeker niet voorspelbaar.
Hoewel je denkt te weten hoe het verhaal af gaat lopen, loopt het einde toch ook net weer even anders.

Het verhaal wordt vanuit verschillende personages geschreven, waarbij Olivia wel de meest gebruikte personage is. Je krijgt gaandeweg het verhaal steeds meer informatie over haar, waardoor je een band met haar begint te creëren.
Ik heb genoten van het lezen van dit boek en kan het boek zeker aanbevelen. Een boek met een goed verhaal, waarin je gelijk getrokken word. Het mooie einde maakt het boek voor mij ook echt af.

Reacties op: Prachtig debuut

41
Blauw - J.B. Hathewine
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 21,99
E-book prijsvergelijker