Advertentie

Abby en Sebastiaan zijn al jaren goede vrienden, maar toch delen ze niet alles met elkaar. Abby is stiekem al jaren onwijs verliefd op hem, maar heeft hem dat nooit durven vertellen. Helaas voor Abby gaat Sebastiaan trouwen en wel met haar zus. Abby doet haar best om als ceremoniemeester alles goed te regelen, maar heeft stiekem nog steeds moeite met haar gevoelens voor hem.
Tijdens de bruiloft ontmoet ze Link. De eigenaar van een strandtent. De vonk slaat gelijk over en Abby weet niet wat haar overkomt. Uiteindelijk zoekt haar de volgende dag opnieuw op en gaan zij samen surfen.

Helaas stopt na die ontmoeting ook het boekje. Het is een fijne introductie, wat voor mij zeker in een volledig boek had mogen worden uitgewerkt. Chantal heeft een vlotte manier van schrijven, welke snel weg leest. Helaas met zo’n kort verhaal is dat dus ook wel heel erg snel.

De personages trekken gelijk aan en je gunt na een paar bladzijde Abby al gelijk een goede jongen. Wanneer dat eindelijk lijkt te gebeuren had ik graag nog een romantische feelgood verder gelezen. Dat geeft zeker aan dat Chantal met dit kleine verhaal je helemaal inpakt.

Reacties op: Smaakt naar meer!

16
Abby & de surfboy - Chantal van Gastel
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker