snel en scherp, maar laat me tegelijkertijd alles geloven

Playlistbyluna Playlistbyluna
19 mrt 2026

Ik moet iets bekennen. Ik heb nog nooit een boek van Frieda McFadden gelezen. Ik weet dat dat best schokkend is, maar ik had er gewoon nooit echt bij stilgestaan. lets aan dit boek zorgde er echter voor dat ik het wilde lezen. Of misschien geniet ik gewoon van vrouwen die wraak nemen.

En nu ik het gelezen heb, kan ik bevestigen dat ik het begrijp. Ik snap waarom iedereen fan is. Los van het verhaal zelf is het allerbeste aan dit boek absoluut de schrijfstijl. Die is snel en scherp, maar laat me tegelijkertijd alles geloven wat er gebeurt. Nog een extra pluspunt zijn de korte hoofdstukken.

Als we het over het verhaal zelf hebben: ik werd er volledig in gezogen. Er was geen enkel moment waarop ik dacht: hmm, ik ben eigenlijk een beetje verveeld of klaar met dit boek. Nee, ik bleef gewoon doorlezen. Maar ik moet wel zeggen dat, hoewel ik het einde wel goed vond, het voor mij een beetje vaag aanvoelde.

Over het algemeen heb ik hier echt van genoten en ik ga zeker meer boeken van McFadden lezen.

Meer recensies van Playlistbyluna