Advertentie

Samenvatting
Rebecca heeft het besluit genomen om een jaar afstand te nemen van haar verstikkende leven in de bijbelbelt in Nederland en in America te gaan studeren met name hij professor Hicks, leraar Astrofysica. Ze is nog voor de lessen beginnen aangekomen op de campus en besluit een fiets te huren. Tijdens een rit naar het strand wordt ze bijna aangereden en beland in het prikkeldraad met een behoorlijke snee in haar arm. Dan wordt ze geholpen en naar het ziekenhuis gebracht door Thor de knappe quarterback van het footballteam van hun universiteit. Hij ziet haar wel zitten en ziet het als een uitdaging dat ze hem afwijst. Helaas voor hem heeft ze een groot geheim, waardoor ze niet op zijn avances wil ingaan.

Quote: ‘I have decided to stick with love. Hate is too great a burden to bear.’

Mijn mening
Een heel mooi beeldend geschreven boek met een mengeling van echt voelbare Amerikaanse (groot/groter/groots) en Nederlandse invloeden en gebruiken. Erg sterk van dit boek vind ik dat ze niet onderdoet voor een Amerikaanse auteur met betrekking tot de geloofwaardigheid van het land en de sport. Ik ben heel erg onder de indruk van haar schrijfstijl.
Het plot was een stilte moment, totaal onverwacht, chapeau Lis!

Conclusie
Een verhaal heel erg beeldend geschreven met mooie gepaste zwoele scenes en heftige scenes. Een mengeling van originaliteit, spanning, zeer goed uitgewerkte personages, veel liefde en de drang om door te lezen. Een echte pageturner.

Reacties op: Een echte pageturner

100
Grenzeloos - Lis Lucassen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 15,00
E-book prijsvergelijker