Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Compleet verhaal!

Rcisca 25 mei 2023
♡ Het bloemeneiland ♡

We moesten er even op wachten, maar nadat Antoinette en ik Het Bloemeneiland van Tabea Bach lazen, wisten we zeker dat we ook het vervolg wilde gaan lezen.
De verwachtingen waren dan ook best hoog, dus zou Tabea Bach aan onze verwachtingen voldoen met dit tweede deel De vrouwen van het bloemeneiland?

Ik was meteen weg van het begin van dit boek, een binnenkomer die ervoor zorgde dat het verhaal me meteen in haar greep had en me niet losliet.

De mooie beschrijvende schrijfwijze van Tanea Bach zorgde dat ik mezelf op de Camelia kwekerij bevond en helemaal kon ontsnappen aan mijn eigen omgeving.
De vele emoties zorgde voor een glimlach, tranen biggelden over mijn wangen en het verhaal bleef me trekken.

De vele prachtige personages die je allemaal tegenkomt op dit mooie eiland maken dit verhaal echt helemaal af.
De oude Pierrick, de bijzondere Solenn, Sir James, Chloë, ze hebben allemaal hun eigen trekjes die het verhaal body geven.

Het grootste thema van dit verhaal vind het toch wel het vertrouwen en de kracht van Sylvia. Wat een vrouw!

Ik kan alleen maar zeggen dat ik enorm uitkijk naar het derde en laatste deel van deze trilogie. Terug naar het bloemeneiland komt najaar 2023 uit.

De vrouwen van het bloemeneiland krijgen van mij 5 dik verdiende ☆☆☆☆☆

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Rcisca

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

'Mia zou een liefdesverhaal krijgen en dat had ik ook geschreven, maar het voelde niet helemaal oké. Dat was niet haar toekomst.' - Lees het interview met Samuel Bjørk en maak kans op het boek!