Heerlijk zomers feelgoodboek!

Wat een ultieme summer read is De beste zomer ooit van Sarah Morgan! Dit boek is uitgegeven door Harper Collins. Een heerlijk feelgoodboek met de tropes small town romance, friends-to-lovers en found family.

Wat een hartverwarmend verhaal was dit weer. Sarah Morgan is één van mijn favoriete schrijfsters en ze heeft alle verwachtingen weer waargemaakt. Het verhaal wordt vanuit verschillende personages beschreven, wat ik heel fijn lezen vind. Als lezer krijg je de tijd om de personages te leren kennen en ze zijn gedetailleerd beschreven, waardoor ik ook een echt mens voor mij kan zien. Mooi hoe verschillend de personages zijn en groeien in hun persoonlijke ontwikkeling. Sarah Morgan heeft een vlotte schrijfstijl. De cover sprak mij meteen aan, lekker vrolijk en zomers. Vorig jaar had ik het boek Die zomer met jou gelezen, persoonlijk vond ik dat boek een klein tikkeltje leuker. Al is dit boek ook heel leuk om te lezen.

Nicole is een beroemde actrice en sinds haar jeugd bevriend met Milly een gescheiden vrouw met een dochter. Zij is eigenaar van een resort. Anderhalf jaar geleden keerde Nicole Milly de rug toe, toen Milly het zwaar had met haar scheiding. Het leven van Nicole wordt op z'n kop gezet door een schandaal en dus valt ze terug op Milly en vraagt om onderdak. Milly twijfelt, maar is van goede wil. De twee vrouwen proberen in het mooie landschap hun vriendschap weer nieuw leven in te blazen. Ondertussen mag niemand weten dat de beroemde actrice Nicole daar verblijft. Ook logeert Brendan, een beroemde schrijver, in het resort bij Milly. Een man die onaardig deed tegen een medewerker van Milly en dus neemt zij het over om daar de klussen te gaan doen. Is deze onuitstaanbare man misschien leuker dan ze denkt? Zullen Nicole en Milly hun vriendschap weer kunnen oppakken?

Dat lees je in het boek De beste Zomer ooit. Ik geef het boek

Meer recensies van Riannesboekenwereld