Spannend maar dan......

ries 09 juni 2025
Vol goede moed aan deze deurstopper van een kleine 600 pagina's begonnen en ik moet zeggen: de schrijfster heeft weer een fijn verhaal in elkaar gezet.
Je krijgt nu veel meer inzicht in bepaalde karakters in dit boek en de actie, hoewel ruimschoots aanwezig haalt het niet bij het eerste deel.
En dat is absoluut niet verkeerd.
Er zitten genoeg twisten in dit verhaal en er wordt genoeg bloed verspilt; voor mij een soort opmars naar het afsluitende deel.
Groot was mijn verrassing toen ik las dat deel 3 en 4 over heel andere karakters zou gaan en ik weet niet of deze karakters, ook vertegenwoordigt in deel 1 en 2 net zo interessant zijn als Rhain en Oraya.
Zeker als ik de synopsis lees. Lijkt wel heel erg op deze twee eerst verschenen delen.
Ook vond ik dat het verhaal wel erg lang voortsleepte op het laatst; het deed mij denken aan het feit dat er maar geen einde aan kwam in de laatste Lord Of The Rings film.
Zo erg dat bijna de gehele bioscoop gilde "Gooi die ring in het vuur!!!!"
Ik denk dat ik deel 3 afbestel, ik vindt dit verhaal wel verteld zo.

Meer recensies van ries