Lichter leven als je jouw lijn durft vast te houden
Lang geleden heb ik voor het eerst gehoord van de Akasha kronieken. Met dat beeld voor ogen ben ik dit boek gaan lezen. Heel lang duurde het voor ik besefte dat het boek niet over dé Akasha kronieken gaat maar over mijn eigen deel van de Akasha kronieken.
Door het toepassen van een zeer toegankelijke methode leer je hoe je in contact kunt komen met “jouw lijn”, oftewel de boodschappen uit het universum die voor jou bestemd zijn.
En daar ging ik weer…. Mijn diepgewortelde twijfel en scepsis voor het buitenaardse stak volledig de kop op. Ja, ja het zal wel dat al mijn boodschappen afkomstig zijn uit een sterrenhoop op 444,2 lichtjaren afstand van onze planeet. Gelukkig ken ik mezelf en moet ik daar gewoon doorheen. Het boek leest heel makkelijk en is niet zweverig (en dat zegt iets als het uit mijn mond/pen komt). En tussendoor raakt Ashley een aantal onderwerpen aan die ik in eerdere boeken van Ankh Hermes ben tegengekomen (en die wat dichter bij me staan). Heel herkenbaar zijn de energetische interactie met je omgeving. “De lijn” kan je helpen om te onderscheiden wat daarbij van jou is, en wat niet. En als je sponsachtig reageert op negatieve energie: zoek dat dan niet op….
Ander heel mooi inzicht, wat ik zeker herkende, was de uitspraak dat levenslessen niet een soort examen zijn waar je vanaf bent als je er een keer voor geslaagd bent. Deze blijven terugkomen, omdat ze verbonden zijn met je levensdoel. En dat helpt zeker om te kunnen relativeren als dezelfde ellende maar blijft terugkomen in je leven. Het heeft een doel, leuk of niet.
En terwijl ik de methode trouw toepaste kwamen de boodschappen inderdaad binnen. Verdraaid, het werkt….
Geen megalomane inzichten of voorspellingen. Soms heel subtiel, vaak heel klein. Noem het weer in contact komen met je intuïtie. Noem het boodschappen van 444,2 lichtjaren ver.
Ik werd er blij van om te leren bewust om te gaan met al die momenten, waar ik normaal aan voorbij denderde. En waar de boodschappen nou precies vandaan komen is irrelevant als het ernaar luisteren je leven verrijkt, toch?
Dit boek geef ik zeker door aan een goede vriendin, en ik gun jou dat het boek jou ook pakt en je leven bewuster, lichter en spontaner kan maken.