Nachtelijk vuur

Sanleest 07 juni 2020
Onlangs las ik mijn tweede boek al uit van deze maand. Tegenwoordig kan ik mij echt terug trekken in de zetel met een boek. Deze keer koos ik voor Nachtelijk vuur van Sylvia Day. Dit is trouwens ook het 2e deel uit de reeks Dream Guardians Serie.

Nachtelijk vuur
Auteur: Sylvia Day
Genre: New Adult
Pagina’s: 320 pagina’s.
Uitgeverij: HarperCollins
Hartjes: 3/5

Samenvatting:
Stacey werkt al jaren voor Lyssa in een dierenartspraktijk. Maar dan staat er opeens een knappe sexy vreemdeling op de drempel. Connor Bruce is een sexy dromenbeschermer die uit een andere dimensie komt. Een wereld waarin erotische dromen nodig zijn om te overleven. Alles veranderd wanneer Connor in de armen van Stacey belandt.

Wat vond ik zelf van het boek?
Stacey komt op mij over als een sterke jonge vrouw, die geen nee accepteert. Ze heeft een eigen willetje. Connor komt een beetje te sexy over. Aiden vond ik namelijk vele leuker dan Connor. In deel 2 volgen we nu meer Stacey haar verhaal. Aiden en Lyssa komen ook aanbod. Ik vond het leuk dat ze in deel 2 nog hechter zijn geworden. We komen ook meer te weten over de beschermers, de ouderen en de elite.

Conclusie:
Het boek word pas echt spannend als we over de helft zitten van het boek. Het eerste stuk is een beetje te langdradig geschreven. Maar ondanks het trage begin wil ik toch graag weten hoe het afloopt met Aiden, Lyssa, Stacey en Connor. Daarom geef ik dit boek ook een 3/5.

Helaas voor mij en vele mensen die deze boeken hebben gelezen. Is er geen derde deel. De schrijver Sylvia Day vertelt dit trouwens ook op haar website. Zo verteld ze ook waarom ze deze serie niet heeft afgemaakt. Ergens wel jammer maar ik begrijp het ook wel.

Heb jij dit boek al gelezen? Wat vond je er zelf van?

Meer recensies van Sanleest