Verslavend heet
4 sterren
5 pepers
Mijn god, wat was ik verslaafd. Ik kon dit boek (of boek 2 trouwens) echt niet wegleggen. Als ik mijn prachtige paperback niet kon lezen, schakelde ik over op audio tijdens mijn rit naar het werk of terwijl ik huishoudelijke klusjes deed. Dit is een boek dat je volledig in zijn greep houdt…
Was het schrijfwerk zó geweldig? Nee. (niet dat er iets mis mee was) Maar wat de auteur fenomenaal goed deed, was je erin meeslepen. Nog één hoofdstuk? TUURLIJK. Vijf hoofdstukken later hield ik mezelf nog steeds voor dat ik er maar “eentje” extra zou lezen.
Tussen de hoofdstukken door kregen we af en toe eentje vanuit het perspectief van een van de Kings. Meestal Jaxon. Wat deze hoofdstukken zo bijzonder maakt, is dat ze rechtstreeks tot de lezers zijn gericht, alsof zij Mable zijn. Ik weet dat we ons allemaal voorstellen dat we de fmc zijn tijdens het lezen (ik zie jullie), maar in dit geval voelt het echt zo! Dat maakt de leeservaring totaal anders.
Mable is mijn heldin. Ze is pittig, koppig, veel te naïef, maar ik hield zó van haar! Je staat volledig aan haar kant en voelt alles wat zij voelt gedurende het verhaal.
De Kings zijn afschuwelijk en dan nog erger, maar ze zijn zó ontzettend interessant! Ik kon er geen genoeg van krijgen.
Naast het feit dat dit de meest verslavende serie is, is het ook zonder twijfel de pikantste boekenreeks die ik ooit heb gelezen. (en ik heb tot nu toe alleen boeken 1–2 van de Kingston University-serie gelezen…)
Voeg deze verslavende dark academia toe aan je TBR als je houdt van:
- dark academia
- why choose
- dark romance
- rijke jongens x arm meisje
- bully romance
- SPICE
- mysterie
Check alsjeblieft de trigger warnings, want dit is dark romance, met hoofdletters. Het is heet, maar ook heel zwaar op het gebied van pesten. Mijn eerste echte ervaring met de bullying-trope was On Wings of Blood, maar dit voelt véél zwaarder. Dus wees gewaarschuwd. Of overtuigd — wat je maar fijn vindt ;-)
5 pepers
Voeg deze verslavende dark academia toe aan je TBR als je houdt van: