Muren, afstand en verborgen passie

sheila_hjv_inbooks sheila_hjv_inbooks
9 mrt 2024

Een nare scheiding, een moeizame voogdijregeling en een drukke baan zijn voor Connor genoeg redenen om zich nooit meer aan een vrouw te binden. Maar vanaf het moment dat Elizabeth (Elle) Bishop zijn praktijk binnen komt wandelen wordt dat behoorlijk lastig.

Hij neemt zich voor om hun samenwerking enkel professioneel te houden. Alleen is wat Connor professioneel noemt, volgens Elle ronduit horkerig gedrag. Ze kan hem niet uitstaan, maar er is in de wijde omtrek geen andere praktijk waar ze haar beroep kan uitoefenen.

“Ik krijg een whiplash van je stemmingswisselingen. Het ene moment ben je aardig en het volgende moment voel ik me de grootste last van je leven.” Kennedy Fox

Durft Connor zijn muren te laten zakken om Elle voor zich te winnen? Of blijven ze beiden hun gevoelens ontkennen.

Dochter van de cowboy van Kennedy Fox is boek 4 van de steamy cowboy romance Circle B Ranch serie.

Tot nog toe heb ik alle (op dit moment negen) boeken over de Bishop familie van voor naar achter verslonden, en ik verwacht dat ik dit zal blijven doen tot dat het schrijversduo Kennedy Fox besluit om de serie af te ronden. De verhalen hebben zo een ontzettend fijne vibe, dat ik er gewoon geen één over kan, en wil, slaan. Natuurlijk ontkom je er niet aan dat er een aantal overeenkomsten te vinden zijn, maar dat heb je met elk verhaal waarvan het hoofdingrediënt de liefde is. De auteurs weten echter altijd weer voldoende nieuwe invalshoeken te creëren om de romances boeiend en fris te houden.

De weg naar de liefde voor Connor en Elle is volgens mij de rustigste (of langzaamste) tot nu toe. Toch krijg je niet de kans om je te vervelen, want de vier nichtjes die een belangrijke rol spelen in deze serie, zorgen voor genoeg, verbale, reuring. Hun gesprekken zijn komisch, scherp en ondeugend en Kennedy Fox heeft dit tot in de puntjes uitgewerkt. Maar natuurlijk stelen Elle, Conner en niet te vergeten de kleine Olivia de show, het is tenslotte hun verhaal waarvoor je deze keer naar de Circle B Ranch en de bijbehorende gemeenschap bent afgereisd.

⭐️⭐️⭐️⭐️

Instagram: sheila_hjv_inbooks