Hij wist wat zij nog moest ontdekken

sheila_hjv_inbooks sheila_hjv_inbooks
4 mrt 2023

Diesel heeft altijd geweten dat Rowan de ware voor hem is, maar het jongere zusje van zijn beste vriend lijkt hem vooral erg vervelend te vinden. Daarnaast zou River hem wat aandoen als Diesel iets met zijn zus zou beginnen.

Rowan heeft sinds ze ontdekte dat haar ex vreemdging, geen interesse meer in mannen en al helemaal niet in ‘Mr onenightstand’ Diesel. Maar sinds ze weer thuis is, voelt ook zij de chemie tussen hen.

“Je bent niet zo subtiel als je denkt, Rowan Bishop. Ik wist precies waar dit gesprek heen ging ….” Kennedy Fox

Als Rowan zachtjesaan iets voor hem durft te voelen en ze een geheime relatie krijgen, klopt Diesel’s verleden aan.

Geheim van de Cowboy van Kennedy Fox is boek twee van de Circle B ranch serie en in totaal alweer het zevende boek over de Bishop familie.

Alleen de aanblik van de kenmerkende cover van de Circle B Ranch boeken, laat al een dromerige glimlach op mijn gezicht verschijnen. Vervolgens kan ik mij dan echt verheugen om een nieuwe leestrip naar deze ranch te maken, en als het startmoment eenmaal daar is ben ik onbereikbaar totdat ik het hele verhaal uitgelezen heb. Vanaf het allereerste boek over de Bishop familie is dat altijd mijn ritueel geweest, en Geheim van de cowboy brengt daar gelukkig geen verandering in. Ook nu heb ik weer met volle teugen genoten van alles wat er door Kennedy Fox voor hun personages is bedacht.

Het auteursduo laat je deze keer meegenieten van de romance van Diesel en Rowan, die elkaar in eerste instantie vooral prikkelen met hun opmerkingen. Dat één van de twee al een jarenlange crush heeft op de ander, is niet alleen erg leuk, het geeft dit verhaal haar eigen identiteit. De onderlinge (familie)banden, en de enorme liefde die ze voor elkaar voelen, is echter een terugkerend fenomeen, dat ervoor zorgt dat je als lezer van alle karakters en de boeken waarin ze te vinden zijn gaat houden.

Geheim van de cowboy is door de humor, romantiek, misverstanden en een gevalletje van de aanhouder wint, een boek geworden waar je doorheen vliegt.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Instagram: sheila_hjv_inbooks