Sparks doet je verliefd worden en huilen op bepaalde momenten.
Logan Thibault is een ex-manier. Tijdens een missie in Irak vindt hij een foto met een vrouw erop. Logan wordt er meer en meer van overtuigd dat deze foto hem geluk brengt. Hij heeft het gevoel de vrouw op de foto iets verschuldigd te zijn aangezien zij zijn leven heeft gered. Logan besluit om haar te zoeken al weet hij niet goed waar te beginnen.. Als hij Elizabeth ontmoet is hij al snel aangetrokken tot haar. Hij ziet een bordje staan met "hulp gezocht" en besluit in dienst te gaan bij Nana, de grootmoeder van Elizabeth (bijgenaamd Beth). Beth is echter wel niet op de hoogte van de reden van Logan zijn komst..
Sparks heeft een vlotte vertelstijl waardoor je in het verhaal gezogen wordt. Hoofdstukken eindigen met cliffhangers zodat de hangende spanning je vraagt om verder te lezen. Vanuit verschillende personages wordt het verhaal duidelijker en komen de personages elkaar tegemoet. De onderlinge link wordt meer en meer duidelijk. Sparks weet de juiste elementen op het juiste moment te verhullen in het verhaal zodat je vaak verrast achterblijft. De personages hebben een uitgesproken karakter met hun geschiedenis die ze meedragen en die nu hun handelen mee beïnvloeden. En wat is Nana een prachtig personage! Lekker bijdehand, kritisch en grappig! Love it!
Sparks doet je verliefd worden en huilen op bepaalde momenten. Hij weet je emoties vast te nemen. Ik ben benieuwd naar meer!
Het boek is voorgelezen door Jelle Amersfoort. Een aangename stem om naar te luisteren! Met zijn stem kan hij mooi de personages kleur geven.