Ik miste de spanning...

Silvie Leest Silvie Leest
13 mrt 2022

Liz Catalano komt via een DNA-test erachter dat ze is geadopteerd. Ze besluit op zoek te gaan naar haar familieleden. Maar op een dag staan er opeens FBI-agenten voor haar deur. Haar DNA komt namelijk overeen met dat van een seriemoordenaar en deze loopt tot op de dag van vandaag nog steeds vrij rond.

Het blijkt om de Tri-State Killer te gaan. Al veertig jaar lang komt hij weg met het ontvoeren en vermoorden van jonge vrouwen. De politie tast volledig in het duister.

Liz besluit zelf op onderzoek uit te gaan. Hierdoor wekt ze ook de aandacht van de Tri-State Killer. Kan Liz erachter komen wie uit haar familie de moordenaar is of blijft hij slachtoffers maken?

Verhalen over seriemoordenaars vind ik altijd heel erg interessant. Toen ik aan dit boek begon verwachtte ik dan ook een spannend verhaal. Het begint heel goed. Liz komt achter haar adoptie en niet veel later neemt de politie contact met haar op.

Je maakt telkens sprongen naar vroeger en komt er zo achter wie alle slachtoffers zijn. Ik had gehoopt dat hier heel veel spanning zou komen, maar dat bleef uit. Ook de zoektocht van Liz blijft een beetje oppervlakkig. Je vraagt je wel af wie de seriemoordenaar is, maar heel spannend of bloederig wordt het dus niet. Jammer. Het einde was wel weer oke, maar niets bijzonders. Een kleine tegenvaller dus.

Beoordeling: 3,0

Meer recensies van Silvie Leest