Onder vuur
Dr. Caro Benedict is opgelucht als de kliniek na een ingewikkelde verbouwing eindelijk weer open kan. Zij en haar team hebben het drukker dan ook. Haar scheiding van Robbert lijkt goed afgewikkeld en ze is gelukkiger dan ooit met haar collega en grote liefde Felix.
Maar net als hij een paar maanden naar het buitenland vertrekt, krijgt Kliniek Zuid bezoek van de belastinginspectie. Een grote fraudeclaim hangt Caro boven het hoofd terwijl ex Robbert altijd verantwoordelijk was voor de financien. Felix wil terugkomen en haar helpen, maar Caro wil haar lot niet nog eens in de handen van een man leggen….
'Onder vuur' is het derde deel van de Kliniek Zuid serie en ook nu lezen we weer een groot deel over (natuurlijk) de kliniek zelf. Maar ook de relatie van Caro en Felix komt aan bod en de spanningen met haar ex Robbert. Ook haar zoon blijkt nog steeds geheimen te hebben, dus heel geweldig gaat het allemaal niet.
Deze keer spelen ook haar collega's een wat grotere rol. Zo draait het namelijk ook om het liefdesleven van Marc. Er speelt namelijk nu ook een groot iets in zijn leven én de ouders van Esma denken ook een geschikte partner voor haar gevonden te hebben.
Dit deel las wederom vlot, maar er komen wel een aantal dingen uit de voorgaande delen terug. Heel vernieuwend is het dus niet. Ik vond het wel leuk dat nu een aantal collega's ook een wat grotere rol hadden en dat het dus niet continu om Caro, Robbert en Felix draaide.
Als ik eerlijk moet zijn, vind ik dit wel het minste deel van de serie. Niet dat het onaardig is, maar alles was nu al wel een beetje bekend. Het enige wat ik mij dan nog wel afvroeg was hoe het af zou lopen met het smerige spelletje van Robbert en de belastinginspectie.
Dit deel was zeker leuk voor tussendoor en ik had het verhaal dan ook zo weer helemaal gelezen
Beoordeling: 3,0 ⭐️