Vermakelijke fantasy met een historische touch :)
Ik heb genoten van dit boek. :) Sasha heeft een geweldige fantasy wereld geschreven die zich afspeeld in de jaren 1800. Heerlijk zo'n historische touch in een fantasy wereld! :) Ze heeft een erg vlotte schrijfstijl waardoor ik wou blijven doorlezen. :) Het boek brengt een mooie balans tussen serieuze thema's en grappige momenten. Het deed mij vooral denken aan de reeks 'de selectie' en dat vond ik geweldig. :)
Het boek wordt vooral vanuit Ivy's perspectief geschreven, maar zo nu en dan kwam er ook een hoofdstuk vanuit het perspectief van een ander personage. Dat had voor mij iets meer mogen zijn. Maar ja, ik ben daar dan ook een grote fan van. :) De auteur weet ook zeker de nodige romance en spanning in het verhaal te verwerken, waardoor ik als lezer geboeid bleef van begin tot het einde. :) Zeker aangezien ze mij op het verkeerde been gezet heeft. Ik ben normaal gezien best goed in het inschatten van de personages, maar hier had ze mij toch goed beet. :) Wat ik ook echt magnifique vond was dat Sasha de vriendschap tussen de meisjes heel goed weet te beschrijven. Wat niet zo evident is aangezien ze rivalen zijn van elkaar. Ben dan ook enorm benieuwd naar hoe dit verhaal zich verder gaat ontwikkelen. Ik wacht dan ook vol spanning af op het vervolg! :)