Spannend vervolg! :)
Ik heb genoten van dit tweede deel van Tracy Wolff. :) Het was een spannend vervolg op Crave 1. :) In dit deel worden de personages nog meer uitgelicht dan in deel 1 en dat was zeker een meerwaarde! :) Er gebeurd in dit deel zoveel, dat ik als lezer enorm geboeid bleef. Het einde was dan ook veel te snel in zicht. :) De spanning wat ik in Crave 1 wat miste, werd hier helemaal goed gemaakt! :) In dit deel heeft Tracy ook veel meer diepgang verwerkt en ik vond het geweldig om de laatste hoofdstukken te mogen ervaren vanuit Jaxon zijn perspectief. :) Daardoor merkte ik vooral dat Jaxon ook een klein hartje heeft, ondanks dat hij vanuit Grace haar perspectief nogal fors en dominant over kwam. Ergens wel jammer dat ik dat in de laatste hoofdstukken pas te weten kwam. :) Ik zou het verhaal vanuit een ander opzicht gelezen hebben. :) Er zat ook veel actie in het boek en de auteur heeft dit heel gedetailleerd omschreven, wat maakte dat het voelde alsof ik op de eerste rij zat. :) Het boek was dan ook in een wip gelezen en ik kijk vol spanning uit naar het vervolg. :)