Leuk eerste deel uit de reeks
Wat een leuke cover! :) Het nodigde mij al direct uit om het boek te gaan lezen. :)
In het begin van het verhaal kwam er ineens veel info op mij af, waardoor ik sommige stukjes opnieuw moest lezen. Gelukkig was er een stamboom voorzien dat mij regelmatig kon verder helpen tijdens het lezen. :) Maar eenmaal ik door de eerste hoofdstukken heen was, viel het voor mij allemaal goed op zijn plaats. :) Er wordt vertelt vanuit het heden en verleden + de personages werden ook gedetailleerd uitgewerkt, waardoor ik de beide vrouwen erg goed leerde kennen. Dat maakte dat het lezen veel vlotter ging dan in het begin van het boek. :) Vond het ook een meerwaarde dat ik meer leerde over de Mexicaanse cultuur en over de Maya's. :) Vind zo'n info altijd extra interessant wanneer dat verweven wordt in een verhaal. :)
Ben alleszins fan van haar en ik kan dit boek dan ook zeker aanraden. :)
Ben alleszins fan van haar en ik kan dit boek dan ook zeker aanraden. :)