Leuke serie :)
Deel 2 uit de Bloemendochters reeks en ik heb enorm genoten van dit verhaal. :) Vind het wel leuk dat elk deel ook losstaand gelezen kan worden, maar om geen enkel detail uit de verschillende verhaallijnen te missen, zou ik wel bij deel 1 beginnen. De grootmoeder staat in elk boek centraal en ik vraag me af wat het geheim daarachter is. :) Hoop dat ik dat snel te weten kom. :)
Dit boek heeft ook weer een prachtige cover en de sprayed edges lopen mooi verder op het eerste boek. :) Echt mooi om in de boekenkast te zien. :) Ook in dit deel worden heden en verleden afgewisseld en dat nodigde mij enorm uit om verder te lezen. Ook heeft de auteur de nodige aandacht gegeven aan de geheimen en ook voor de details uit de Tweede wereldoorlog, waar ik graag meer over wil lezen. :) Ze weet Ijsland ook zo mooi en beeldend te schrijven, dat ik er graag eens op vakantie wil gaan. :)
Ik vind dit een hele leuke reeks en ik ga zeker de vervolgboeken lezen. :)
Ik vind dit een hele leuke reeks en ik ga zeker de vervolgboeken lezen. :)