Leuk verhaal
Wat een prachtige hardcover editie met sprayed edges! Van de cover alleen al ben ik een grote fan, dus dat nodigde mij zeker uit om het boek te gaan lezen. :)
Het verhaal begint vrij langzaam, waardoor ik wat moeite had om in de 'vibe' te komen, maar dat heb ik wel vaker met boeken uit dit genre. :) Toen ik ongeveer halfweg was, kon ik het boek niet meer weg leggen. :) Naar mijn mening kwam het verhaal toen echt op gang en kon ik er van gaan genieten. Al had het verhaal voor mij ook zeker wat korter mogen zijn. Het werd bij momenten net iets te langdradig.
Jaysea Lynn heeft een vlotte schrijfstijl en kan de wereld na de dood goed omschrijven. Ik vond het erg leuk om de hemel en de hel te leren kennen en ze heeft haar eigen swing aan de beschrijving van de hel. Niet zoals wij die kennen, wat het net dat ietsje leuker maakt om het vanuit een ander perspectief te bekijken. :)
Ik werd ook erg emotioneel tijdens het lezen wanneer Lily zich gaat ontfermen over een kindje. Als moeder zijnde is dit het ergste om in mee te leven. Het verhaal werd daar rond erg mooi omschreven en kon ik het ook wat gemakkelijker loslaten. :) Het boek zit daarnaast ook vol humor en zo vol liefde, dat maakte alles net een beetje luchtiger. :) Ik hoop dat wanneer ik dood ga, ik in een even mooi en leuk hiernamaals terecht ga komen. :)