Op 1 dag uitgelezen! :)
Het was alweer enorm genieten van dit boek van Lynn Painter! :) Ik was heel lang aan het wachten toen dit boek uit kwam en eenmaal het boek dan eindelijk mee naar huis kwam, heb ik het in een ruk uitgelezen. :) Eenmaal ik begon, was het onmogelijk om nog te stoppen met lezen. :) Elk boek van Lynn Painter is toch enorm genieten! :) In dit boek heeft ze dan ook nog eens veel humor verwerkt, wat het lezen des te leuker maakte. :) Regelmatig hardop gelachen en het smaakte gewoon naar meer. :) Jammer dat het boek zo snel uit was. :)
Het is een heel mooi en hartverwarmend liefdesverhaal om van te zwijmelen. :) Ook de personages zijn 1 voor 1 hartverwarmend, wat maakt dat ik ze allemaal in mijn hart gesloten heb. :) Lynn weet weer hoe ze mij als lezer enorm kon vermaken met dit verhaal. :) Ze heeft beide personages gedetailleerd omschreven en ze schreef de hoofdstukken vanuit beide perspectieven, waardoor ik een goed beeld kreeg van hun karkater en gevoelens. :) Dat vind ik altijd een grote meerwaarde. :) De chemie tussen die 2 spatte van de bladzijden af. :) Natuurlijk is het een heel voorspelbaar verhaal, maar dat stoorde mij geen moment! :) Het was genieten van het begin tot het einde! :)