slow burn romance :)
Wat heb ik genoten van dit boek!! :) Ik was al een grote fan van haar boek Bride, maar dit behoort ook tot 1 van mijn favorieten. :)
Ali Hazelwood heeft met dit boek een mooi verhaal geschreven over de liefde met een leeftijdsverschil. Jammer genoeg bestaan daar nog teveel vooroordelen over en naar mijn mening staat er op liefde geen leeftijd. Ik heb het vooroordeel zelf ook meegemaakt in mijn tienerjaren omdat mijn man en ik 6 jaar schelen, dus ik kon mij perfect inleven in beide hoofdpersonages en met welke strubbelingen zij te maken krijgen. Ik vind dit verhaal dan ook super mooi en sterk geschreven + het laat ook zien dat gelukkig niet iedereen het eens is met de vooroordelen. :) Dat op zich vind ik al hartverwarmend om te lezen! :)
Het is ook een echte slow burn romance en het verhaal neemt je mee naar het heden en naar het verleden, waardoor je merkt hoe lang de liefde tussen de 2 hoofdpersonages al gaande is. Dat alleen al is heel mooi. :)
Ik geef dit boek een dikke 5 sterren! :)
Ik geef dit boek een dikke 5 sterren! :)