Wat een leuk vervolg!

Stephanie Hendrix Stephanie Hendrix
11 mrt 2025

Wat een verhaal! :) Ben een grote fan van deze serie en ik las het dan ook in een ruk uit. :)
Ben blij dat dit een reeks is die niet zo heel uitgebreid is dan voorbije reeksen die ik al las. Denk dat ik daarom ook zo'n grote fan ben. :)
Van dit boek had ik iets meer genoten dan van deel 1. In deel 1 leerde ik de personages, de omgeving en de dreigende oorlog goed kennen, maar in dit deel werd ik er letterlijk in geblazen. :) Een verhaal vol twijfels, aanvallen in de oorlog, verraad, het politieke aspect en de vriendschappen die ondanks alles onderhouden worden vond ik boeiend om te lezen. Ik werd mee het verhaal in gezogen. :) Vooral ook omdat ik niet wist wie eigenlijk nog te vertrouwen was en de ware kanten van de personages werden heel duidelijk omschreven. Dat maakt het boek ergens ook wel 'donker' en intens. Vooral omdat er verschillende gebeurtenissen tegelijk gebeuren en dat houdt de spanning er goed in. :)
Op het einde bleef ik wel op 'mijn honger naar meer zitten' omdat het zoooo spannend was en ik kijk dan ook enorm hard uit naar deel 3! :)

Meer recensies van Stephanie Hendrix