Eerste klasse weer van Santa Montefiore!!! :)

Stephanie Hendrix 14 december 2025
Alweer een prachtige roman van Santa Montefiore!! Oh, wat ben ik toch een grote fan van haar!!! :)
Ook dit eerste deel in de nieuwe reeks is gewoon fantastisch!!! :) Ik word altijd meegezogen in haar boeken, maar dit vond ik wel echt het toppunt!! Vond het zo jammer dat het boek uit was! :) Heb het in een ruk uitgelezen en het was geweldig om ook van Santa Montefiore een deeltje magie te mogen lezen over tijdreizen. :) Heerlijk om van het heden naar het verleden te gaan en ook hier schrijft ze een geweldig sterk verhaal neer! :) Ze weet de omgeving en personages in het verleden zo goed te beschrijven, dat het leek alsof ik mee naar het verleden genomen werd. :) Beide verhaallijnen zijn mooi op elkaar afgestemd en zijn mooi met elkaar verbonden. :) Ze heeft zo'n beeldende schrijfstijl en ze slaagt er elke keer weer in om mij zo mee te nemen in haar boeken zonder dat ik er moeite voor moet doen. :) Echt een straffe auteur!!! :)
Ik heb dit boek dan ook al vaak geadviseerd in de boekenhandel waar ik werk en ik ga dit alleen maar blijven doen! :)

Meer recensies van Stephanie Hendrix