Super spannend vervolg!

TalkBooksWithMeli TalkBooksWithMeli
6 apr 2026

Na het lezen van Ja, meneer, moest ik natuurlijk weten hoe het verhaal van Ethan en Elara verder zou gaan. En ik mocht meedoen met de blogtour dus dat is dubbel zo leuk!
Heb je deel 1 dus nog niet gelezen, lees dan niet verder ivm spoilers!!
Aan het einde van boek 1 besloot Elara een punt te zetten achter Ethan en zich te focussen op haar eigen gezin.
Maar die onmiskenbare aantrekkingskracht tussen de twee is onvergetelijk. Elara is nog steeds ongelukkig in haar eigen huwelijk met Rick.
Na maanden wikken en wegen besluit Elara met Ethan af te spreken. Rick komt erachter en alles ontploft.
Elara geeft Ethan in het begin de schuld van alles. En besluit dat ze opnieuw moet beginnen, maar helaas kan ze bij geen enkele andere man vinden wat Ethan haar kon geven.
Ethan wordt steeds jaloerser en jaloerser, en kan het verleden ook niet loslaten.
Het duurt maar heel even voordat hun weerzien weer de sparks doen rondvliegen.
Elara heeft aardig wat obstakels te overwinnen, want haar vertrouwen is geschaad. Kunnen Elara en Ethan elkaar weer terugvinden, omgaan met alle vooroordelen van de rest van de wereld, en eindelijk hun happily ever after vinden?
Let op dit is wel een 18+ boek, en ik probeer altijd te bedenken, was dit verhaal ook goed geweest zonder de spicy scenes? en het antwoord daarop is volmondig ja! Ik verslind altijd Rachels boeken in een paar uur, en ook deze was weer mega spannend, en kon niet wachten om te lezen hoe dit verhaal zou gaan eindigen!

Meer recensies van TalkBooksWithMeli