Rehza Khan zorgt voor actie en spanning

tanjah76 tanjah76
24 mrt 2022

Tegenwoordig probeert Rehza Khan zijn kostje als privé detective te verdienen, als voormalig rechercheur heeft hij ervaring genoeg. Geleefd door zijn alcoholverslaving houdt hij het liefste bij makkelijke zaken als echtscheidingen en overspel. Totdat mevrouw Vermeersch hem opzoekt en hem een zaak aanbiedt waar hij veel mee kan verdienen. Omdat hij weer de huur niet op tijd kan betalen besluit Khan de zaak aan te nemen. Hij gaat op zoek naar het nichtje van mevrouw Vermeersch. Het verhaal blijkt heel anders in elkaar te zitten dan de oude dame hem heeft voorgespiegeld. Er volgt een zoektocht naar de waarheid, doorspekt met actie en spanning. Ondertussen probeert Khan zijn eeuwige honger naar alcohol in toom te houden.
Het verhaal leest vlot en maakt nieuwsgierig, vanaf dat je begint met lezen wil je meer weten. De karakters zijn goed neergezet, je kunt je inleven in Rehza wanneer hij smacht naar de fles of wanneer hij vast zit in zijn verleden en aan zijn dochter denkt. Ik had graag nog wat meer geweten over de geschiedenis van Rehza, hoe hij de man geworden is die hij nu is, dat zal vast in het vervolg aan bod komen hoop ik.
Het verhaal is filmisch geschreven , de actiescènes zijn goed neergezet waardoor je het geheel als een film voor je ziet.. Ik zie uit naar het vervolg

Meer recensies van tanjah76