Recepten uit het Midden Oosten, maar dan 'easy'

TheBooksofC 24 oktober 2025
Er is voor elk wat wils in dit kookboek: dips, salades, klassiekers uit de Perzische keuken maar ook zoetigheden.  Geen ingewikkelde ingrediënten, maar alles is makkelijk te verkrijgen in de winkel.  Bij ieder kookboek uit een andere keuken sta ik telkens verbaasd dat je met grotendeels dezelfde ingrediënten toch weer iets maakt dat nét iets anders smaakt.  Zijn kruiden niet geweldig?

PersianeaEasy ziet er prachtig uit, mooie aantrekkelijke foto's én een lintje (hou ik van). Je wilt er gelijk aan beginnen, en dat deed ik ook.  Afgelopen weken ging ik aan de slag ermee, de kebabbroodjes zijn hier intussen al een vaste waarde.

Voor Sabrina Ghayour is dit intussen al haar achtste (!!!) kookboek.  Ze is geboren in Iran, woont in Engeland en is chef-kok.  Ze geeft kookles, schrijft blogs, artikelen en kookboeken.
Zij is ook heel leuk om te volgen via haar Instagram account, en geeft daar regelmatig goeie tips. Volg maar en bedank me later ;)

Heb ik al gezegd dat dit kookboek geweldig is?

Bedankt @mythrasbooks voor dit recensie-exemplaar!

Meer recensies van TheBooksofC