AdvertentieWe maken in het boek kennis met Elshontely die samen met haar moeder op een flatje, acht hoog woont. Een vrij kleine flat, maar wel gezellig met haar moeder. Echter er is een epidemie waardoor Elshontely niet naar buiten mag. Ze je hoort tot de risicogroep. Haar moeder houdt hier veel rekening mee en komt ook nauwelijks in contact met andere mensen.

Maar het wereldje is klein en wordt op een gegeven moment saai. Haar moeder heeft een verrassing, een hengel met een stukje brood eraan. Elshontely gaat buiten over de balustrade vissen. Ze vangt Niets!

En dan begint het verhaal, een zeer actueel verhaal, een ieder zal begrijpen wat er met de epidemie bedoeld wordt. We hebben er allemaal mee te maken.

Het verhaal is heel goed uitgewerkt, de dagelijkse beslommeringen of gebeurtenissen je maakt ze gewoon mee. Na de eerste bladzijde gelezen te hebben zit je in het verhaal en voor je het weet is het boek na een tijdje uit.

Een zeer actueel verhaal wat dus goed is uitgewerkt hoe het in de thuissituatie gaat wegens het virus. Heel liefdevol naar haar ouders en opa en oma. Humor ontbreekt niet en dan uiteraard wie is Niets!

Het boek is zojuist verschenen en wees sociaal koop lokaal. Gezien de actueelheid van dit boek kan ik het me er dan aanraden voor jong en ietsjes ouder. Maar volwassen het is ook voor jou bestemd.

Wederom heeft Mireille weer een prachtig, indrukwekkend, liefdevol, humoristisch boek het levenslicht doen zien. Klasse.

Reacties op: Van niets naar Niets@

7
Mijn dagen met Niets - Mireille Geus
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners