Indrukwekkend
Korte inhoud: Dit boek geeft je een uniek kans om mee te wandelen in de praktijk van een gerechtspsychiater. Het biedt antwoorden op vragen als wat is pedofilie? Wanneer is seks tussen twee mensen strafbaar? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat daders niet meer hervallen? En wat doen we als dat toch gebeurt?
Mijn mening: als je me echt goed kent weet je dat ik van zulke boeken hou en onwijs dankbaar ben dat ik boek gekregen heb om ten recenseren. Zulke boeken geven altijd een uniek inkijkje in de verhalen die men mee maakt, sommige bizar sommige bizarder. Het boek is duidelijk en voor iedereen te volgen omdat bepaalde dingen nog even extra uitgelegd worden. En dit hebben ze mooi gedaan met de opmaak, er staat precies omschreven wat hetgeen is waar ze het overhebben. Dus door dit te doen is het gewoon voor een ieder te volgen.
Ik kan het iedereen aanraden of je nu van zulke zaken houdt, of niet het geeft je heel veel informatie die onwijs handig kan zijn. Zeker omdat er zoveel altijd te doen is over seksuele misdrijven.
Let wel even op dat het zich in Belgiƫ bevindt. Dus in NL kan het net even wat anders zijn
#recensie #boeken #boekenpost #bookstagrammer