Een meesterwerk

Tussen De boeken 01 januari 2026
Dankjewel voor dit recensie – exemplaar. Ik heb nog niet alle Chris Carters gelezen, ik ben gestagneerd bij het derde deel. Een beetje teveel van hetzelfde. Echter las ik steeds meer goeie verhalen over ome Chris, en was dan ook blij verrast dat ik het nieuwste deel mocht recenseren.

De delen zijn apart te lezen soms wel informatie naar andere delen maar niet dat je denkt ik mis wat. En dat is altijd fijn.

Korte inhoud: ik zit al 37 jaar bij de politie, maar als ik een ding mocht kiezen om uit mijn geheugen te wissen dan is het dit tafereel achter deze deur vertelt een collega van de politie aan Hunter en Garcia. Om een seriemoordenaar op te sporen bundelen ze hun krachten.

Het is deze keer dus geen eenvoudige zaak daarom ook de samenwerking met de FBI en dat geeft toch toevoeging. Het boek doet zijn titel eer aan echt een meesterwerk. Bizar dat dit alweer het negende deel is in de Robert Hunter serie en volgend jaar deel 10 alweer uitkomt. Ik dacht in April de kamergenoot. Geeft mij mooi de tijd de andere delen even te lezen.

Als je van gruwelijk houdt, dan is dit je boek, het zijn redelijk korte hoofdstukken, en bijna elk hoofdstuk eindigt met een bepaalde spanning dat zorgt dat je door wilt blijven lezen. Heerlijk zulke boeken. Je word redelijk snel in het boek gezogen, bij mij duurde het even maar dat zullen de omstandigheden geweest zijn. Ik ga mijn recensie kort en krachtig houden daar ik gewoon niets wil verklappen, want geloof me het einde is echt geweldig, de spanning word heerlijk opgebouwd en dat einde echt! I love it!

Als je van spannende boeken houdt van thrillers houdt of gewoon van gruwelijk houdt dit is je boek!

Meer recensies van Tussen De boeken